Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Tuomarin lista

Tuomarin lista

Tälle listalle kukaan ei halua nimeään. Asianajaja Lacy Stoltz on sarjamurhaajan jäljillä. Kaikki johtolangat vievät samaan suuntaan, mutta todisteita on mahdotonta löytää. Murhaaja on älykäs, kärsivällinen ja aina yhden askelen edellä poliiseja. Hän tuntee todistusaineiston tutkintavaiheet, poliisin toimintatavat ja lain kiemurat. Lacyn kauhistukseksi epäilykset kohdistuvat tuttuun tuomariin. Tällä on lista nimiä ihmisistä, jotka ovat tehneet häntä kohtaan väärin. Tuomarin listalle päätyminen tarkoittaa varmaa kuolemaa, ja Lacyn on pidettävä varansa, ettei hänen nimeään löydy listalta seuraavana.Yhdysvaltalainen John Grisham (s. 1955) on yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hän toimi vuosia asianajajana, ennen kuin antautui kokonaan kirjailijanuralle. Hänen läpimurtoteoksensa oli vuonna 1991 julkaistu The Firm (suom. Firma, 1992). Grishamin teosten keskeinen teema on oikeudenmukaisuus ja niissä taistellaan usein korruptiota ja ahneutta vastaan. Monet kirjoista on filmatisoitu ja niitä on käännetty kymmenille eri kielille.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Grisham, John, kirjoittaja.
Lukija Flink Pinja
Muut tekijät

Sappinen, Jorma-Veikko, kääntäjä,

Julkaisukieli fin
Alkuteos The judge's list
Kesto 12 h 25 min
Saavutettavuustiedot kuuloon perustuva, Vaatii kuunteluohjelman, Vaatii kuuntelulaitteen, Navigointi sisällysluettelon avulla
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2024 (Helsinki Silencio 2024)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (12 h 25 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Werner Söderström Osakeyhtiö [2022]. 348 s. 978-951-0-48446-3.
Asiasanat asianajajat englanninkielinen kirjallisuus jänn jännityskirjallisuus kaunokirjallisuus käännökset murha oikeuslaitos romaanit sarjamurhaajat selvittämättömät rikokset tuomarit (oikeus)