Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Välikylä, Tapio, kirjoittaja. |
Lukija | Koneääni Elina |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 4 h 5 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2021 (Helsinki Celia 2021) |
Ulkoasu | DaisyTrio 2.02 (4 h 5 min) |
Koulutusaste | Korkeakoulu |
Alkuteoksen tiedot | Pori, Ympäristökustannus Oy 2021. 23. painos 71 s. 978-952-9637-66-9. |
Asiasanat | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikkeet hygienia |