Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Välikylä, Tapio, kirjoittaja.
Lukija Koneääni Elina
Julkaisukieli fin
Kesto 4 h 5 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2021 (Helsinki Celia 2021)
Ulkoasu DaisyTrio 2.02 (4 h 5 min)
Koulutusaste Korkeakoulu
Alkuteoksen tiedot Pori, Ympäristökustannus Oy 2021. 23. painos 71 s. 978-952-9637-66-9.
Asiasanat elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikkeet hygienia