Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Aho, Johanna, kirjoittaja. |
Lukija | Lauronen Mikko |
Muut tekijät | Koponen, Mari, kirjoittaja, Pasto, Matti-Pekka, kirjoittaja, Stalder, Sari, kirjoittaja, |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 13 h 49 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2020 (Helsinki Silencio 2020) |
Ulkoasu | DaisyTrio 2.02 (13 h 49 min) |
Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Opetushallitus 2020. 347 s. 978-952-13-6133-3. |
Asiasanat | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet oppikirjat ruoanvalmistus |