Ruokaa! : kestävä maatalous ja ruoantuotanto
Ruokaa! : kestävä maatalous ja ruoantuotanto
Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Seppänen, Mervi M., kirjoittaja, valokuvaaja. |
Lukija | Heikkilä Harri |
Muut tekijät | Alakukku, Laura, kirjoittaja, Kauppi, Lotta, kuvittaja, Kurppa, Sirpa, kirjoittaja, Rinne, Marketta, kirjoittaja, |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 8 h 28 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2019 (Helsinki Silencio 2019) |
Ulkoasu | DaisyTrio 2.02 (8 h 28 min) |
Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
Alkuteoksen tiedot | [Helsinki], Maahenki 2019. 224 s. 978-952-301-150-2. |
Asiasanat | ekotehokkuus elintarviketuotanto kasvinviljely kestävä kehitys kestävä maatalous kotieläintuotanto luonnonvara-ala maanviljely maataloustuotanto oppikirjat ruokajärjestelmät ruokaturva ympäristövaikutukset |