Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Ruokaa! : kestävä maatalous ja ruoantuotanto

Ruokaa! : kestävä maatalous ja ruoantuotanto

Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Seppänen, Mervi M., kirjoittaja, valokuvaaja.
Lukija Heikkilä Harri
Muut tekijät

Alakukku, Laura, kirjoittaja,

Kauppi, Lotta, kuvittaja,

Kurppa, Sirpa, kirjoittaja,

Rinne, Marketta, kirjoittaja,

Julkaisukieli fin
Kesto 8 h 28 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2019 (Helsinki Silencio 2019)
Ulkoasu DaisyTrio 2.02 (8 h 28 min)
Koulutusaste Ammatillinen oppilaitos
Alkuteoksen tiedot [Helsinki], Maahenki 2019. 224 s. 978-952-301-150-2.
Asiasanat ekotehokkuus elintarviketuotanto kasvinviljely kestävä kehitys kestävä maatalous kotieläintuotanto luonnonvara-ala maanviljely maataloustuotanto oppikirjat ruokajärjestelmät ruokaturva ympäristövaikutukset