Pyhä ruoka : mitä oikein saa syödä?
Pyhä ruoka : mitä oikein saa syödä?
Teoksessa kuvataan kriittisesti, mitä ruuasta ja ihmisen fysiologiasta tiedetään ja miten olemme päätyneet käyttämäämme ruokaan. Syöminen on 2000-luvulla muuttunut vaikeaksi ja ravitsemussuositukset ovat ristiriitaisia. Kirjailija Joonas Konstig selvittää terveydellisestä näkökulmasta, mitä oikein saa syödä.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Konstig, Joonas. |
Lukija | Vauhkonen Panu |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 10 h |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2016 (Helsinki Näkövammaisten liitto 2016) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (10 h) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Kosmos 2016. 978-952-7144-11-4. |
Asiasanat | ravinto ravitsemuskäyttäytyminen ravitsemusneuvonta ravitsemussuositukset ruoka terveellisyys ruokakulttuuri ruokavaliot terveysvaikutukset syöminen |