Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Till bords med Jean Sibelius

Till bords med Jean Sibelius

Jean Sibelius (1865-1957) var inte bara en stor kompositör, han var också en gourmand som gärna dinerade på de bästa restaurangerna. Den här kulturhistoriska matboken ger en inblick i såväl vardag som fest hos kompositören och hans familj.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Lehmusoksa, Risto.
Lukija Dammert Pontus
Muut tekijät

Lehmusoksa, Ritva,

Montonen, Pia Maria, övers,

Julkaisukieli swe
Alkuteos Jean Sibeliuksen pöydässä
Kesto 5 h 53 min
Julkaisutiedot Helsingfors Celia 2015 (Helsingfors Synskadades Centralförbund 2015)
Ulkoasu talbok Daisy 2.02 (5 h 53 min)
Alkuteoksen tiedot Helsingfors, Auditorium 2015. 231 s. 978-952-7043-45-5.
Asiasanat finlandssvenska kulinarism kulturhistoria matkultur historia matrecept måltider personhistoria tonsättare