Mielen ruokaa : ravinnon vaikutus muistiin, jaksamiseen ja henkiseen tasapainoon
Mielen ruokaa : ravinnon vaikutus muistiin, jaksamiseen ja henkiseen tasapainoon
Teos selvittää miten aivot, hermosto ja muisti toimivat ja mitä ruoka-aineita tarvitsemme parantaaksemme muistiamme. Oikealla ravinnolla voi myös helpottaa stressiä, masennusta ja unettomuutta. Kirjassa keskitytään mielen hyvinvointia edistäviin kasviperäisiin aineisiin, marjoihin, yrtteihin ja mausteisiin.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Piippo, Sinikka. |
Lukija | Lehtimäki-Ristoja Aulikki |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 15 h 35 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2014 (Helsinki Celia 2014) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (15 h 35 min) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Minerva 2014. 286 s.. 978-952-312-025-9. |
Asiasanat | aivot hedelmät marjat muisti muistisairaudet ravinto henkinen hyvinvointi ravintoaineet kasvit ruoka-aineet terveysvaikutukset terveys yrtit |