Newtonin kana : tiede keittiössä
Newtonin kana : tiede keittiössä
Miksi kerma muuttuu voiksi? Kuka keksi maitokaakaon ja mikä yhteys on geologisella vallankumouksella ja minestronekeitolla? Tieteen ja keittiön suhdetta tutkailevassa kirjassa sukelletaan syvälle keittotaidon, luonnontieteiden ja filosofiankin historiaan.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Bucchi, Massimiano. |
Lukija | Silolahti Katri |
Muut tekijät | Lahdensuu, Laura, suom, |
Julkaisukieli | fin |
Alkuteos | Il pollo di Newton : la scienza in cucina |
Kesto | 5 h 2 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2014 (Helsinki Silencio 2014) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (5 h 2 min) |
Alkuteoksen tiedot | [Helsinki], Gaudeamus 2014. 216 s.. 978-952-495-335-1. |
Asiasanat | gastronomia juomat luonnontieteet ruoanvalmistus ruoat |