Ragni Rissanen : elämä lautasella
Ragni Rissanen : elämä lautasella
Tarina suomalaisen ravintola- ja hotellialan edelläkävijästä. Paljon matkustellut Rissanen on tuonut Suomeen kansainvälistä ruokakulttuuria, ja hänen vuonna 1962 perustamansa Rivoli-ravintola oli Suomen ensimmäisiä ranskalaistyyppisiä ravintoloita. Hän perusti myös Suomen ensimmäisen kala-äyriäisravintolan sekä Helsingin ensimmäisen pizzerian.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Hertzen, Pirjo von. |
Lukija | Ström Maija-Liisa |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 6 h 12 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2014 (Helsinki Celia 2014) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (6 h 12 min) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Siltala 2014. 217 s.. 978-952-234-221-8. |
Asiasanat | elämäkerrat gastronomia hotelliala ravintola-ala ruokakulttuuri yrittäjät |