Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Ragni Rissanen : elämä lautasella

Ragni Rissanen : elämä lautasella

Tarina suomalaisen ravintola- ja hotellialan edelläkävijästä. Paljon matkustellut Rissanen on tuonut Suomeen kansainvälistä ruokakulttuuria, ja hänen vuonna 1962 perustamansa Rivoli-ravintola oli Suomen ensimmäisiä ranskalaistyyppisiä ravintoloita. Hän perusti myös Suomen ensimmäisen kala-äyriäisravintolan sekä Helsingin ensimmäisen pizzerian.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Hertzen, Pirjo von.
Lukija Ström Maija-Liisa
Julkaisukieli fin
Kesto 6 h 12 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2014 (Helsinki Celia 2014)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (6 h 12 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Siltala 2014. 217 s.. 978-952-234-221-8.
Asiasanat elämäkerrat gastronomia hotelliala ravintola-ala ruokakulttuuri yrittäjät