Ihmiskunnan syötävä historia
Ihmiskunnan syötävä historia
Ruoka on elämisen elinehto ja siksi sillä on valtava rooli ihmiskunnan historiassa. Kirja valottaa ruokaan liittyviä historian käännekohtia, ruokavalion vaiheita ja valikoitumista sekä geneettisen jalostuksen historiaa.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Standage, Tom. |
Lukija | Kojo Tuula |
Muut tekijät | Teirioja, Leena, suom, |
Julkaisukieli | fin |
Alkuteos | An edible history of humanity |
Kesto | 11 h 34 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2013 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2013) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (11 h 34 min) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Into 2013. 267 s.. 978-952-264-190-8. |
Asiasanat | elintarvikkeet historia kulttuurihistoria maanviljely historia ruoka historia ruokakulttuuri |