Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Kemiaa keittiössä

Kemiaa keittiössä

Miksi pihvistä tuli taas kuiva? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Tiede-lehden Kemistin keittiössä -palstan pitäjä etsii syitä epäonnistuneisiin kokkauksiin kemian avulla ja antaa niksejä onnistuneisiin tuloksiin. Kirja sisältää myös ruokaohjeita.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Hopia, Anu.
Lukija Ström Maija-Liisa
Julkaisukieli fin
Kesto 6 h 30 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2013 (Helsinki Silencio 2013)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (6 h 30 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Nemo 2011. 5. p. 272 s.. 978-952-5613-78-0.
Asiasanat elintarvikekemia niksit ruoanvalmistus ruoka-aineet ruokaohjeet