Kemiaa keittiössä
Kemiaa keittiössä
Miksi pihvistä tuli taas kuiva? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Tiede-lehden Kemistin keittiössä -palstan pitäjä etsii syitä epäonnistuneisiin kokkauksiin kemian avulla ja antaa niksejä onnistuneisiin tuloksiin. Kirja sisältää myös ruokaohjeita.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Hopia, Anu. |
Lukija | Ström Maija-Liisa |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 6 h 30 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2013 (Helsinki Silencio 2013) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (6 h 30 min) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Nemo 2011. 5. p. 272 s.. 978-952-5613-78-0. |
Asiasanat | elintarvikekemia niksit ruoanvalmistus ruoka-aineet ruokaohjeet |