Syötäväksi kasvatetut : miten ruokasi eli elämänsä
Syötäväksi kasvatetut : miten ruokasi eli elämänsä
Miten suomalaiset kanat, siat ja nautaeläimet elävät elämänsä ja päätyvät lautasellemme? Teoksessa annetaan ääni niin tuottajille kuin eläinsuojelijoille sekä vieraillaan navetoissa, kanaloissa ja sikaloissa.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Lappalainen, Elina. |
Lukija | Erämaja Anja |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 12 h 5 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2012 (Helsinki Silencio 2012) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (12 h 5 min) |
Huomautukset | Tieto-Finlandia -palkinto 2012. |
Alkuteoksen tiedot | Jyväskylä, Atena 2012. 355 s.. 978-951-796-843-0. |
Asiasanat | elintarviketuotanto eläinsuojelu karjatalous liha lihansyönti lihantuotanto maataloustuotanto ravitsemuskäyttäytyminen etiikka tuotantoeläimet |