Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Suomalaista voimaruokaa

Suomalaista voimaruokaa

Pitkien valoisien kesäöiden ansiosta voimaruoassa ovat tallella luonnon omat aromit, vitamiinit ja kivennäisaineet. Yksinkertaiset ruokaohjeet on kerätty vuoden aikojen kierron myötä ja niihin liittyy tarinoita ja tunnelmia maaseudulta.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Kurjenlento, Virpi.
Julkaisukieli fin
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2012 (Helsinki Celia 2012)
Ulkoasu pistekirja (2 vihkoa 118 sivua 78 kt)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Minerva 2011. 160 s.. 978-952-492-540-2.
Asiasanat keittokirjat lähiruoka terveellisyys ruoanvalmistus raaka-aineet vuodenajat ruoka terveysvaikutukset ruokaohjeet