Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Simo Salminen : se se vaan on sillä lailla

Simo Salminen : se se vaan on sillä lailla

Maankuulu koomikko. Sörsselssön, Pornolaulun laulaja. Liukas Lätkä, SM-tason uimahyppääjä. Paakari. Venla-patsaan tekijä. Huimapäinen heittäytyjä ja mies jolta puuttuu vastaanpanemisen geeni .Simo Salminen on aina kiinnittänyt huomion itseensä ääneti ja keskipisteen vierestä. Elämäkerrassaan hän kertoo ensihypystään Stadikalla, kondiittori­ mestarin roolista neuvostojohtajan vierailulla ja irtiotostaan viihteen maail­ maan. Miten Vesa­-Matti Loirin totisuus liittyy Rotestilauluun ja millaista oli yhteistyö Speden kanssa? Lama­-ajan yrittäjähankkeista, valtavasta velka­taakasta ja asunnottomuudesta Salminen kertoo avoimesti, mutta myös yllättävästä kansalaishankkeesta, joka viimein tuntuu palkinneen Simo Salmisen elämäntyön koko kansan ilahduttajana.Salmisen lisäksi äänessä ovat sukulaiset, ystävät ja työtoverit Hannele Laurista Jukka Virtaseen.Tutustu myös kirjan facebook-sivuihin.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Marjamäki, Tuomas.
Lukija Tuomikko Panu
Julkaisukieli fin
Kesto 7 h 56 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2012 (Helsinki Silencio 2012)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (7 h 56 min)
Huomautukset Sörsselssöninä, maankuuluna koomikkona tunnettu Salminen kertoo elämästään. Ääneen päästetään myös hänen sukulaisiaan, ystäviään ja työtovereitaan Jukka Virtasesta Hannele Lauriin.
Alkuteoksen tiedot Helsinki, WSOY 2012. 248 s.. 978-951-0-38032-1.
Asiasanat elokuvat henkilöhistoriat muistelmat televisio-ohjelmat viihde viihdeohjelmat viihdetaiteilijat viihdeteollisuus historia Suomi