Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Namibialainen keittokirja

Namibialainen keittokirja

Sisältää myös Mikko Hallamaan, Kirsti Tanskasen ja Liisa Vähätalon artikkelit.Teos johdattaa namibialaiseen ruokakulttuuriin ja tarjoilee täyden kattauksen erilaisia reseptejä niin juhlaan kuin arkeen. Liha- ja kalaruokien lisäksi mukana joukko kasvislisukkeita sekä sieniruokia.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Kuusipalo, Heli.
Muut tekijät

Hallamaa, Mikko,

Tanskanen, Kirsti,

Vähätalo, Liisa,

Julkaisukieli fin
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011)
Ulkoasu elektroninen kirja Daisy 2.02 (2,71 Mt)
Alkuteoksen tiedot [Helsinki], Suomi-Namibia-seura 2004. 2. p. 71 s., kuv.. 952-99380-0-4.
Asiasanat Afrikka Namibia ruoanvalmistus ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne