Namibialainen keittokirja
Namibialainen keittokirja
Sisältää myös Mikko Hallamaan, Kirsti Tanskasen ja Liisa Vähätalon artikkelit.Teos johdattaa namibialaiseen ruokakulttuuriin ja tarjoilee täyden kattauksen erilaisia reseptejä niin juhlaan kuin arkeen. Liha- ja kalaruokien lisäksi mukana joukko kasvislisukkeita sekä sieniruokia.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Kuusipalo, Heli. |
Muut tekijät | Hallamaa, Mikko, Tanskanen, Kirsti, Vähätalo, Liisa, |
Julkaisukieli | fin |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011) |
Ulkoasu | pistekirja (3 vihkoa 168 sivua 116 kt) |
Alkuteoksen tiedot | [Helsinki], Suomi-Namibia-seura 2004. 2. p. 71 s.. 952-99380-0-4. |
Asiasanat | Afrikka Namibia ruoanvalmistus ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne |