Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa

Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa

Lait ja säädökset suosivat ravitsemuksellisesti vähäarvoista teollisuusruokaa perinteisesti valmistetun ruuan kustannuksella. Ruotsalaistoimittajat osoittavat, että juuri isoilla maatiloilla ja tehtaissa bakteereilla on parhaat mahdollisuudet levitä. He suosittelevat paluuta puhtaiden raaka-aineiden käyttöön.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Nilsson, Mats-Eric.
Lukija Etto Jussi
Muut tekijät

Ennart, Henrik,

Toivanen, Riikka, suom,

Julkaisukieli fin
Alkuteos Döden i grytan
Kesto 9 h 42 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (9 h 42 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Atar 2011. 287 s.. 978-952-67577-0-4.
Asiasanat bakteerit elintarvikehygienia elintarvikkeet joukkoruokailu lainsäädäntö lisäaineet raaka-aineet ravintoarvo ruoka terveyshaitat