Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa
Vaara vaanii kattilassa : miksi pelkäämme oikeaa ruokaa
Lait ja säädökset suosivat ravitsemuksellisesti vähäarvoista teollisuusruokaa perinteisesti valmistetun ruuan kustannuksella. Ruotsalaistoimittajat osoittavat, että juuri isoilla maatiloilla ja tehtaissa bakteereilla on parhaat mahdollisuudet levitä. He suosittelevat paluuta puhtaiden raaka-aineiden käyttöön.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Nilsson, Mats-Eric. |
Lukija | Etto Jussi |
Muut tekijät | Ennart, Henrik, Toivanen, Riikka, suom, |
Julkaisukieli | fin |
Alkuteos | Döden i grytan |
Kesto | 9 h 42 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (9 h 42 min) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Atar 2011. 287 s.. 978-952-67577-0-4. |
Asiasanat | bakteerit elintarvikehygienia elintarvikkeet joukkoruokailu lainsäädäntö lisäaineet raaka-aineet ravintoarvo ruoka terveyshaitat |