Suomalainen ruokalasku
Suomalainen ruokalasku
Taloustoimittaja Seppo Konttinen etsii syitä siihen miksi ruoka on Suomessa niin kallista. Syyt löytyvät elintarviketaloudesta, joka on keskittynyt muutaman suuryrityksen varaan. Nämä hallitsevat tukku- ja vähittäiskauppaa ja päättävät hinnoista. Kuluttajien etu ei toteudu missään osassa ruokaketjua.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Konttinen, Seppo. |
Lukija | Aula Jari |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 6 h 53 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2011) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (6 h 53 min) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Siltala 2011. 205 s.. 978-952-234-088-7. |
Asiasanat | elintarvikeala kilpailukyky elintarvikeketjut elintarvikepolitiikka Suomi elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet hinnanmuodostus kauppa keskusliikkeet kuluttajahinnat maatalous ruoka hinnat |