Petos lautasella : tiedätkö, mitä kaikkea suuhusi panet?
Petos lautasella : tiedätkö, mitä kaikkea suuhusi panet?
Teoksessa paljastetaan elintarvikkeissa käytetyt lisäaineet, mystiset E-koodit, arominvahventeet ja ravintoaineet. Kirjan lopussa on tietoa yleisimpien elintarvikkeiden säilymisestä ja vihannesten satokausista, lista puhdasta ruokaa tarjoavista suomalaisista tuottajista sekä lisäaineopas.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Nilsson, Mats-Eric. |
Lukija | Eskelinen Petri |
Muut tekijät | Valta, Tuulikki, suom, |
Julkaisukieli | fin |
Alkuteos | Den hemlige kocken |
Kesto | 13 h 57 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2011) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (13 h 57 min) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, WSOY 2009. 2. p. 309 s. 978-951-0-34539-9. |
Asiasanat | elintarviketeollisuus elintarvikkeet lisäaineet ruoka-aineet säilöntäaineet terveysvaikutukset |