Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle

Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle

Tietopaketti ruoka-alan ammattilaisille sekä kotikokeille elintarvikkeiden koostumuksesta ja ominaisuuksista sekä ruoanvalmistuksen luonnontieteellisistä ilmiöistä. Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Parkkinen, Kirsti.
Lukija Hänninen Antti
Muut tekijät

Rautavirta, Kaija,

Julkaisukieli fin
Kesto 14 h 56 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (14 h 56 min)
Koulutusaste Ammatillinen oppilaitos
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Restamark 2010. 270 s. 978-951-9185-67-5.
Asiasanat elintarvikkeet kemia ominaisuudet ruoanvalmistus ruoka-aineet säilytys säilyvyys