Ruokakulttuuri islamin maissa
Ruokakulttuuri islamin maissa
Teos esittelee kattavasti islamin maiden monipuolista ruokakulttuuria ja sen historiaa Lähi-idässä ja muissa islamin vaikutuspiiriin kuuluvilla alueilla 500-luvulta nykypäivään. Mukana houkuttelevia reseptejä Marokosta Kiinaan sekä alkupaloista jälkiruokiin ja juomiin.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Hallenberg, Helena. |
Lukija | Etto Jussi |
Muut tekijät | Perho, Irmeli, |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 20 h 42 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (20 h 42 min) |
Huomautukset | Vuoden tiedekirja -palkinto 2010. |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Gaudeamus Helsinki University Press 2010. 479 s., kuv. 978-952-495-165-4. |
Asiasanat | islamilainen kulttuuri juomatavat muslimit nautintoaineet ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne |