Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Aitoa ruokaa

Aitoa ruokaa

Ruotsalaistoimittaja paljastaa, mitä kaikkea teollisesti valmistetut elintarvikkeet oikein sisältävät ja miten ne on valmistettu. Hän esittelee myös vaihtoehtoja runsaasti lisäaineita sisältäville ja muuten kyseenalaisille tuotteille.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Nilsson, Mats-Eric.
Lukija Finne Arja
Muut tekijät

Toivanen, Riikka, suom,

Julkaisukieli fin
Alkuteos Äkta vara : guiden till oförfalskad mat
Kesto 42 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2010 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2010)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (11 t 42 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Atar 2010. 272 s. 978-952-99697-8-4.
Asiasanat elintarviketeollisuus elintarvikkeet lisäaineet luomutuotteet ruoka ruoka-aineet