Aitoa ruokaa
Aitoa ruokaa
Ruotsalaistoimittaja paljastaa, mitä kaikkea teollisesti valmistetut elintarvikkeet oikein sisältävät ja miten ne on valmistettu. Hän esittelee myös vaihtoehtoja runsaasti lisäaineita sisältäville ja muuten kyseenalaisille tuotteille.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Nilsson, Mats-Eric. |
Lukija | Finne Arja |
Muut tekijät | Toivanen, Riikka, suom, |
Julkaisukieli | fin |
Alkuteos | Äkta vara : guiden till oförfalskad mat |
Kesto | 42 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2010 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2010) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (11 t 42 min) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Atar 2010. 272 s. 978-952-99697-8-4. |
Asiasanat | elintarviketeollisuus elintarvikkeet lisäaineet luomutuotteet ruoka ruoka-aineet |