Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä

Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä

Maineikas kädellisten tutkija esittelee havainnollisesti teoriansa, jonka mukaan ihmislajin menestys evoluutiossa johtuu keittotaidostamme. Kypsennettyyn ruokaan siirtyminen muutti esi-isiemme ruumiita, aivoja, ajankäyttöä ja sosiaalisia suhteita.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Wrangham, Richard.
Lukija Hänninen Antti
Muut tekijät

Pietiläinen, Kimmo, suom,

Julkaisukieli fin
Alkuteos Catching fire : how cooking made us human
Kesto 10 h 57 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2010 (Helsinki Celia 2010)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (10 h 57 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Terra Cognita 2010. 223 s. 978-952-5697-35-3.
Asiasanat esihistoria evoluutio ravinto ruoanvalmistus tuli