Elintarvikehygienian perusteet
Elintarvikehygienian perusteet
Vihko sisältää elintarvikehygienian perustiedot keskittyen hygieniaosaamistestin eli hygieniapassin aihealueisiin. Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Laukkanen, Marja. |
Lukija | Varhee Terttu |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 2 h 1 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2009 (Helsinki Celia 2009) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (2 h 1 min) |
Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, SEFO-konsultointi 2009. 40 s.. 978-952-99108-5-4. |
Asiasanat | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketurvallisuus elintarviketyöntekijät elintarvikevalvonta elintarvikkeet hygienia hygienia ravitsemisala |