Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Smart av mat : fakta om maten och hjärnan

Smart av mat : fakta om maten och hjärnan

Läkaren Per Ove Lind avslöjar hur blad annat omega-3, e-vitamin, c-vitamin och medelhavskost kan förbättra hjärnans funktioner. Likaså kaffe och alkohol i rätt mängd ökar tankeförmågan. Rätt mat och dryck kan dessutom förebygga Alzheimers sjukdom och vara effektiv vid behandling av ADHD.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Lind, Per Ove.
Lukija Pleijel Mattias
Julkaisukieli swe
Kesto 4 h 42 min
Julkaisutiedot Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2008 (Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2009)
Ulkoasu talbok Daisy 2.02 (4 h 42 min)
Alkuteoksen tiedot Stockholm, Prisma 2008. 152 s. 978-91-518-4970-6.
Asiasanat hjärnan fysiologi hälsa näring