Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Kemiaa keittiössä

Kemiaa keittiössä

Miksi pihvistä tuli taas kuiva? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Tiede-lehden Kemistin keittiössä -palstan pitäjä etsii syitä epäonnistuneisiin kokkauksiin kemian avulla ja antaa niksejä onnistuneisiin tuloksiin. Kirja sisältää myös ruokaohjeita.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Hopia, Anu.
Julkaisukieli fin
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2009 (Helsinki Celia 2009)
Ulkoasu pistekirja (7 vihkoa, 511 s, 376 kt)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Nemo 2008. 272 s. 978-952-5613-78-0.
Asiasanat elintarvikekemia niksit ruoanvalmistus ruoka-aineet ruokaohjeet