Keskiajan keittiö
Keskiajan keittiö
Teos on enemmän kuin keittokirja, sillä siinä esitellään laajasti keskiajan ruokakulttuuria, tapoja ja uskomuksia sekä kumotaan vanhoja myyttejä. Toisin kuin ajatellaan, hyvä ruoka oli arvossaan. Ruokaohjeita voi myös nykypäivän kotikokki toteuttaa.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Klemettilä, Hannele. |
Lukija | Wardi Soila |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 8 h 49 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2007 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2007) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (8 h 49 min) |
Alkuteoksen tiedot | Jyväskylä, Atena 2007. 255 s. 978-951-796-493-7. |
Asiasanat | keskiaika kulttuurihistoria ruokakulttuuri Eurooppa |