Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Keskiajan keittiö

Keskiajan keittiö

Teos on enemmän kuin keittokirja, sillä siinä esitellään laajasti keskiajan ruokakulttuuria, tapoja ja uskomuksia sekä kumotaan vanhoja myyttejä. Toisin kuin ajatellaan, hyvä ruoka oli arvossaan. Ruokaohjeita voi myös nykypäivän kotikokki toteuttaa.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Klemettilä, Hannele.
Lukija Wardi Soila
Julkaisukieli fin
Kesto 8 h 49 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2007 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2007)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (8 h 49 min)
Alkuteoksen tiedot Jyväskylä, Atena 2007. 255 s. 978-951-796-493-7.
Asiasanat keskiaika kulttuurihistoria ruokakulttuuri Eurooppa