Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Keittiön kautta : ruoanvalmistajan kirja

Keittiön kautta : ruoanvalmistajan kirja

Kirja on suunniteltu käytettäväksi kotona, ammattiin opiskeltaessa, erilaisilla kursseilla ja peruskoulun kotitalousopetuksessa. Kirjassa teoria ja käytäntö tukevat toisiaan. Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Mäkinen, Eira.
Lukija Hänninen Antti
Muut tekijät

Mäkinen, Eira,

Julkaisukieli fin
Kesto 22 h 20 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2007 (Helsinki Celia 2007)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (22 h 20 min)
Koulutusaste Ammatillinen oppilaitos
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Otava 2005. 304 s.. 951-1-20324-X.
Asiasanat keittokirjat ruoanvalmistus ruokaohjeet tarjoilu