Keittiön kautta : ruoanvalmistajan kirja
Keittiön kautta : ruoanvalmistajan kirja
Kirja on suunniteltu käytettäväksi kotona, ammattiin opiskeltaessa, erilaisilla kursseilla ja peruskoulun kotitalousopetuksessa. Kirjassa teoria ja käytäntö tukevat toisiaan. Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Mäkinen, Eira. |
Lukija | Hänninen Antti |
Muut tekijät | Mäkinen, Eira, |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 22 h 20 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2007 (Helsinki Celia 2007) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (22 h 20 min) |
Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Otava 2005. 304 s.. 951-1-20324-X. |
Asiasanat | keittokirjat ruoanvalmistus ruokaohjeet tarjoilu |