Sydän lautasella
Sydän lautasella
Tv-kokki Henri Alén kertoo intohimostaan ruokaan ja kokemuksistaan ravintolamaailmassa. Hän esittelee eri ruoka-aineita ja ruokalajeja sekä opastaa tasapainoisen menun luomisessa. Hän paljastaa myös suosikkireseptejään.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Alén, Henri. |
Lukija | Wardi Soila |
Muut tekijät | Oksanen, Annukka, |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 6 h |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2007 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2007) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (6 h) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Tammi 2007. 257 s.. 978-951-26-5575-5. |
Asiasanat | ruoanvalmistus ruokakulttuuri ruokaohjeet |