Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Huvia ja herkkuja : helsinkiläistä hotelli- ja ravintolaelämää ennen itsenäisyyden aikaa

Huvia ja herkkuja : helsinkiläistä hotelli- ja ravintolaelämää ennen itsenäisyyden aikaa

Kirjassa kerrotaan ravintola-alan kehittymisestä 1800-luvun alkuvuosikymmeniltä itsenäisyyden alkuun asti. Kirjassa on tietoa muun muassa yritysten omistajista, vieraista sekä viihde- ja ruokatarjonnasta.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Hirn, Sven.
Lukija Lehtimäki-Ristoja Aulikki
Julkaisukieli fin
Kesto 6 h 45 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2007 (Helsinki Celia 2007)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (6 h 45 min)
Sarja Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia
Alkuteoksen tiedot 978-951-746-897-8.
Asiasanat hotellit ravintolat 1814-1917 ruokakulttuuri seuraelämä