Elintarvikehygienia : hygieniaosaaminen ja omavalvonta
Elintarvikehygienia : hygieniaosaaminen ja omavalvonta
Kirja on tarkoitettu elintarvikehygienian oppikirjaksi ravitsemisalalle ja alalla työskenteleville käsikirjaksi ja hygieniatestin opiskelumateriaaliksi. Kirja sisältää perustietoa ruoan säilytyksestä, käsittelystä ja valmistamisesta, joten se soveltuu myös sekä koteihin että kouluhin. Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
Lukija | Asikainen Kirsi |
Muut tekijät | Hatakka, Maija, Pakkala, Pekka, Siivonen, Päivi, Turja, Marianne, |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 5 h 32 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (5 h 32 min) |
Koulutusaste | Korkeakoulu |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, WSOY 2004. 127 s.. 951-0-27956-0. |
Asiasanat | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikevalvonta elintarvikkeet hygienia lainsäädäntö mikro-organismit omavalvonta ruokamyrkytys |