Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Elintarvikehygienia : hygieniaosaaminen ja omavalvonta

Elintarvikehygienia : hygieniaosaaminen ja omavalvonta

Kirja on tarkoitettu elintarvikehygienian oppikirjaksi ravitsemisalalle ja alalla työskenteleville käsikirjaksi ja hygieniatestin opiskelumateriaaliksi. Kirja sisältää perustietoa ruoan säilytyksestä, käsittelystä ja valmistamisesta, joten se soveltuu myös sekä koteihin että kouluhin. Oppikirja.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Lukija Asikainen Kirsi
Muut tekijät

Hatakka, Maija,

Pakkala, Pekka,

Siivonen, Päivi,

Turja, Marianne,

Julkaisukieli fin
Kesto 5 h 32 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (5 h 32 min)
Koulutusaste Korkeakoulu
Alkuteoksen tiedot Helsinki, WSOY 2004. 127 s.. 951-0-27956-0.
Asiasanat elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikevalvonta elintarvikkeet hygienia lainsäädäntö mikro-organismit omavalvonta ruokamyrkytys