Bongaa : palvelun ja tarjoilun avaimet
Bongaa : palvelun ja tarjoilun avaimet
Kirja antaa yleiskuvan hotelli-, ravintola- ja catering-alan palveluista ja tuotteista sekä toimintatavoista asiakastilanteissa eri palveluympäristöissä. Oppikirja.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Hiekkataipale, Anne. |
Muut tekijät | Hiekkataipale, Anne, Keränen, Sirpa, Soininen, Lea, |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 3 h 15 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006) |
Ulkoasu | äänikirja Daisy 2.02 (3 h 15 min) |
Koulutusaste | Ammatillinen oppilaitos |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, WSOY 2004. 104 s.. 951-0-26503-9. |
Asiasanat | asiakaspalvelu ateriapalvelut hotelliala ravitsemisala tarjoilu |