Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Kaffe : från böna till kopp

Kaffe : från böna till kopp

Kaffe är favoritdrycken för miljontals människor och en av världens mest populära produkter. Författarna skriver om odling, arbetsförhållanden för kaffearbetare i Latinamerika och om vilka följder modern odlingsteknik har för miljön. De gör också en resa i historien från kaffets upptäckt i Etiopien på 500-talet via kaffehuskulturen i Europa till dagens stora utbud av olika blandningar.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Dicum, Gregory.
Lukija Ödquist Carin
Muut tekijät

Gradvall, Jan,

Luttinger, Nina,

Sjögren, Frederik, övers,

Julkaisukieli swe
Alkuteos The coffee book : anatomy of an industry from crop to the last drop
Kesto 8 h 43 min
Julkaisutiedot Enskede Talboks- och punktskriftsbiblioteket 2003.
Ulkoasu talbok Daisy 2.02 (8 h 43 min)
Alkuteoksen tiedot 91-7324-735-9.
Asiasanat dryckesvaruindustri kaffe njutningsmedel