Hirvi-, majava- ja jänisherkut
Hirvi-, majava- ja jänisherkut
Helppoja ruokaohjeita liharuokiin riistasta. Ohjeet on jaoteltu riistaeläinten mukaan ja jokaisen luvun alussa on pieni metsästykseen liittyvä tarina. Kirjan alussa ohjeita saaliin käsittelyyn, riiputukseen ja säilöntään.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Hansen, Finn Edvin. |
Muut tekijät | Pedersen, Kåre Vidar, |
Julkaisukieli | fin |
Alkuteos | Det smaker av vilt |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2006 (Helsinki Celia 2006) |
Ulkoasu | pistekirja (5 vihkoa, 412 s., 269 kt) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Perhemediat 2005. 952-210-070-6. |
Asiasanat | keittokirjat liharuoat riistaruoat ruokaohjeet |