Siirry sisältöön Siirry kirjautumiseen Siirry sivukarttaan

Urho Kekkosen pöydässä

Urho Kekkosen pöydässä

Urho Kekkosen henkilökohtaisen kulinaarisen historian lisäksi katsaus Suomen ruokakulttuurin 1900-luvulla kokemiin suuriin muutoksiin. Ne veivät pettuleipäkansan pastojen ja pitsojen ääreen.

Kirjaudu sisään

Kirjan tiedot

Tekijä Lehmusoksa, Risto.
Lukija Aula Jari
Muut tekijät

Lehmusoksa, Ritva,

Julkaisukieli fin
Kesto 9 h 35 min
Julkaisutiedot Helsinki Celia 2006 (Helsinki Näkövammaisten Keskusliitto 2006)
Ulkoasu äänikirja Daisy 2.02 (9 h 35 min)
Alkuteoksen tiedot Helsinki, Ajatus 2005. 951-20-6665-3.
Asiasanat ruokakulttuuri