Hyvän olon keittokirja. 2 : vähähiilihydraattinen ja ravinteikas ruoka elämäntapana
Hyvän olon keittokirja. 2 : vähähiilihydraattinen ja ravinteikas ruoka elämäntapana
Raportteja potilaiden dieettikokemuksista ja ravitsemusalan tuoreimpia tutkimustuloksia, lasten lihavuus ja sokeriherkkyydestä johtuvat käyttäytymishäiriöt, nuorten terveysongelmat.
Kirjan tiedot |
|
Tekijä | Heikkilä, Antti. |
Lukija | Lebedeff Anja |
Julkaisukieli | fin |
Kesto | 5 h 51 min |
Julkaisutiedot | Helsinki Celia 2005 (Helsinki Celia 2005) |
Ulkoasu | äänikirja (5 h 51 min) |
Alkuteoksen tiedot | Helsinki, Rasalas 2004. 952-5421-13-9. |
Asiasanat | hiilihydraatit ravintoaineet ruokaohjeet ruokavaliot |