Elintarviketieteiden kandiohjelman valintakokeen ennakkomateriaali 2023 : Helsingin yliopisto
Elintarviketieteiden kandiohjelman valintakokeen ennakkomateriaali 2023 : Helsingin yliopisto
Oppikirja.
Information om boken |
|
Inläsare | koneääni Alice |
Andra aktörer | Apiwatsiri, Prasert, kirjoittaja, Bahl, Martin Iain, kirjoittaja, Boisen, Anja, kirjoittaja, Licht, Tine Rask, kirjoittaja, Muangsin, Nongnuj, kirjoittaja, Pirarat, Nopadon, kirjoittaja, Prapasarakul, Nuvee, kirjoittaja, Pupa, Pawiya, kirjoittaja, Pupa, Pawiya; Apiwatsiri, Prasert; Sirichokchatchawan, Wandee; Pirarat, Nopadon; Muangsin, Nongnuj; Shah, Asad Ali; Prapasarakul, Nuvee, Shah, Asad Ali, kirjoittaja, Sirichokchatchawan, Wandee, kirjoittaja, Torp, Anders Meyer, kirjoittaja, Torp, Anders Meyer; Bahl, Martin Iain; Boisen, Anja, |
Språk | eng |
Speltid | 4 h 42 min |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2023 (Helsinki Celia 2023) |
Fysisk beskrivning | DaisyTrio 2.02 (4 h 42 min) |
Anmärkningar | Artikkeli 1: Optimizing oral delivery of next generation probiotics. Trends in Food Science & Technology 2022, 199, 101–109.Artikkeli 2: The efficacy of three double microencapsulation methods for preservation of probiotic bacteria. Scientific Reports 2021, 11:13753 |
Utbildningsnivå | Korkeakoulu |
Originalverk | [Helsinki, Helsingin yliopisto 2023]. |