Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Oppikirja.

Logga in

Information om boken

Författare Välikylä, Tapio, kirjoittaja.
Inläsare Koneääni Elina
Språk fin
Speltid 4 h 5 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2021 (Helsinki Celia 2021)
Fysisk beskrivning DaisyTrio 2.02 (4 h 5 min)
Utbildningsnivå Korkeakoulu
Originalverk Pori, Ympäristökustannus Oy 2021. 23. painos 71 s. 978-952-9637-66-9.
Ämnesord elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikkeet hygienia