Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Oppikirja.
Information om boken |
|
Författare | Välikylä, Tapio, kirjoittaja. |
Inläsare | Koneääni Elina |
Språk | fin |
Speltid | 4 h 5 min |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2021 (Helsinki Celia 2021) |
Fysisk beskrivning | DaisyTrio 2.02 (4 h 5 min) |
Utbildningsnivå | Korkeakoulu |
Originalverk | Pori, Ympäristökustannus Oy 2021. 23. painos 71 s. 978-952-9637-66-9. |
Ämnesord | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarvikkeet hygienia |