Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto

Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto

Oppikirja.

Logga in

Information om boken

Författare Aho, Johanna, kirjoittaja.
Inläsare Lauronen Mikko
Andra aktörer

Koponen, Mari, kirjoittaja,

Pasto, Matti-Pekka, kirjoittaja,

Stalder, Sari, kirjoittaja,

Språk fin
Speltid 13 h 49 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2020 (Helsinki Silencio 2020)
Fysisk beskrivning DaisyTrio 2.02 (13 h 49 min)
Utbildningsnivå Ammatillinen oppilaitos
Originalverk Helsinki, Opetushallitus 2020. 347 s. 978-952-13-6133-3.
Ämnesord elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet oppikirjat ruoanvalmistus