Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Monipuolinen elintarvikeala : elintarvikkeiden valmistus ja tuotanto
Oppikirja.
Information om boken |
|
Författare | Aho, Johanna, kirjoittaja. |
Inläsare | Lauronen Mikko |
Andra aktörer | Koponen, Mari, kirjoittaja, Pasto, Matti-Pekka, kirjoittaja, Stalder, Sari, kirjoittaja, |
Språk | fin |
Speltid | 13 h 49 min |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2020 (Helsinki Silencio 2020) |
Fysisk beskrivning | DaisyTrio 2.02 (13 h 49 min) |
Utbildningsnivå | Ammatillinen oppilaitos |
Originalverk | Helsinki, Opetushallitus 2020. 347 s. 978-952-13-6133-3. |
Ämnesord | elintarvikeala elintarvikehygienia elintarviketeollisuus elintarviketuotanto elintarvikkeet oppikirjat ruoanvalmistus |