Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Muumilaakson kertomuksia : Tove Janssonin kirjojen mukaan

Muumilaakson kertomuksia : Tove Janssonin kirjojen mukaan

Kuvitetut kertomukset vievät matkalle Muumilaaksoon.Kolme Tove Janssonin klassikkotarinoihin perustuvaa muumikertomusta ilahduttavat koko perhettä ja sopivat erinomaisesti ääneen luettaviksi.Muumipeikko ja Muumimamma etsivät tuhotulvassa kadonnutta Muumipappaa ja kotiaan kertomuksessa Matkalla Muumilaaksoon. Kertomus Hattivattien saari puolestaan vie koko muumiperheen huiman jännittävälle kesäretkelle Seikkailu-purjeveneellä, ja Taikurin hattu kertoo siitä, miten Muumilaaksossa alkoi kerran tapahtua aivan epätavallisen taianomaisia asioita.Tove Janssonin rakastettuihin teoksiin perustuvan kuvakirjan tarinat ovat kirjoittaneet ruotsalaiskirjailijat Alex Haridi ja Cecilia Davidsson. Kirjan hurmaavan kuvituksen on tehnyt Cecilia Heikkilä.

Logga in

Information om boken

Författare Haridi, Alex, kirjoittaja.
Inläsare Heikkilä Pirjo
Andra aktörer

Davidsson, Cecilia, kirjoittaja,

Heikkilä, Cecilia, taiteilija,

Heilala, Katariina, kääntäjä,

Jansson, Tove, alkuperäisidean luoja,

Språk fin
Originalverk Sagor från Mumindalen
Speltid 1 h 5 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Tammi 2019 (Helsinki Silencio 2019)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (1 h 5 min)
Anmärkningar Teksti: Alex Haridi, Cecilia Davidsson ; kuvitus: Cecilia Heikkilä.Kertomukset perustuvat Tove Janssonin kirjoihin Muumit ja suuri tuhotulva, Taikurin hattu ja Muumipeikko ja pyrstötähti.Yhteistuotanto kustantajan kanssa.
Originalverk Helsinki,Tammi 2019. 89s. 978-952-04-0479-6.
Ämnesord kaunokirjallisuus ruotsinkielinen kirjallisuus käännökset kertomukset lastenkirjallisuus muumit sadut seikkailu Muumilaakso