Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Miten lauluni syntyvät?

Miten lauluni syntyvät?

Millaista on suomalaisen lauluntekijän arki? Miten ja mistä laulut syntyvät? Tuleeko laulunteolla maassamme toimeen?Suomalaisista nykylauluntekijöistä julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa antologia, joka kokoaa yksiin kansiin heidän kirjoituksiaan laulunteon metodeista, kertomuksia heidän uriensa käännekohdista, aluista ja lopuista ja laulunteon filosofiasta heidän omin sanoin – kuinka heistä on tullut mitä he nyt ovat ja miten he ammattiaan käytännössä harjoittavat.Moniääniseen teokseen on kirjoittanut yhdeksän lauluntekijää, jotka ovat kaikki omassa tyylilajissaan tunnustettuja ja aktiivisia taiteilijoita: Asa, Chisu, Jouni Hynynen, Samae Koskinen, Jarkko Martikainen, Iisa, Olavi Uusivirta, Maija Vilkkumaa ja A. W. Yrjänä.

Logga in

Information om boken

Inläsare Laakso Kimmo
Andra aktörer

Kauppinen, Eetu, toimittaja,

Språk fin
Speltid 6 h 18 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2017 (Helsinki Silencio 2017)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (6 h 18 min)
Serie Kirjokansi, 131
Anmärkningar Kirjoittajat: Asa, Chisu, Jouni Hynynen, Iisa, Samae Koskinen, Jarkko Martikainen, Olavi Uusivirta, Maija Vilkkumaa, A.W. Yrjänä.
Originalverk Helsinki,Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2017. 978-952-222-825-3 .
Ämnesord laulaja-lauluntekijät laululyriikka kirjoittaminen muusikot popmusiikki muusikot rap muusikot rock popmusiikki säveltäminen rocklyriikka kirjoittaminen