Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Till bords med Jean Sibelius

Till bords med Jean Sibelius

Jean Sibelius (1865-1957) var inte bara en stor kompositör, han var också en gourmand som gärna dinerade på de bästa restaurangerna. Den här kulturhistoriska matboken ger en inblick i såväl vardag som fest hos kompositören och hans familj.

Logga in

Information om boken

Författare Lehmusoksa, Risto.
Inläsare Dammert Pontus
Andra aktörer

Lehmusoksa, Ritva,

Montonen, Pia Maria, övers,

Språk swe
Originalverk Jean Sibeliuksen pöydässä
Speltid 5 h 53 min
Utgivningsuppgifter Helsingfors Celia 2015 (Helsingfors Synskadades Centralförbund 2015)
Fysisk beskrivning talbok Daisy 2.02 (5 h 53 min)
Originalverk Helsingfors, Auditorium 2015. 231 s. 978-952-7043-45-5.
Ämnesord finlandssvenska kulinarism kulturhistoria matkultur historia matrecept måltider personhistoria tonsättare