Ragni Rissanen : elämä lautasella
Ragni Rissanen : elämä lautasella
Tarina suomalaisen ravintola- ja hotellialan edelläkävijästä. Paljon matkustellut Rissanen on tuonut Suomeen kansainvälistä ruokakulttuuria, ja hänen vuonna 1962 perustamansa Rivoli-ravintola oli Suomen ensimmäisiä ranskalaistyyppisiä ravintoloita. Hän perusti myös Suomen ensimmäisen kala-äyriäisravintolan sekä Helsingin ensimmäisen pizzerian.
Information om boken |
|
Författare | Hertzen, Pirjo von. |
Inläsare | Ström Maija-Liisa |
Språk | fin |
Speltid | 6 h 12 min |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2014 (Helsinki Celia 2014) |
Fysisk beskrivning | äänikirja Daisy 2.02 (6 h 12 min) |
Originalverk | Helsinki, Siltala 2014. 217 s.. 978-952-234-221-8. |
Ämnesord | elämäkerrat gastronomia hotelliala ravintola-ala ruokakulttuuri yrittäjät |