Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Ragni Rissanen : elämä lautasella

Ragni Rissanen : elämä lautasella

Tarina suomalaisen ravintola- ja hotellialan edelläkävijästä. Paljon matkustellut Rissanen on tuonut Suomeen kansainvälistä ruokakulttuuria, ja hänen vuonna 1962 perustamansa Rivoli-ravintola oli Suomen ensimmäisiä ranskalaistyyppisiä ravintoloita. Hän perusti myös Suomen ensimmäisen kala-äyriäisravintolan sekä Helsingin ensimmäisen pizzerian.

Logga in

Information om boken

Författare Hertzen, Pirjo von.
Inläsare Ström Maija-Liisa
Språk fin
Speltid 6 h 12 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2014 (Helsinki Celia 2014)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (6 h 12 min)
Originalverk Helsinki, Siltala 2014. 217 s.. 978-952-234-221-8.
Ämnesord elämäkerrat gastronomia hotelliala ravintola-ala ruokakulttuuri yrittäjät