Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön

Kirja korostaa elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun. Oppikirja.

Logga in

Information om boken

Författare Välikylä, Tapio.
Andra aktörer

Syyrakki, Sara,

Språk fin
Speltid 3 h 45 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2013 (Helsinki Celia 2013)
Fysisk beskrivning DaisyTrio 2.02 (3h 45 min)
Utbildningsnivå Ammatillinen oppilaitos
Originalverk Pori, Elintarvike ja terveys -lehti 2013. 16. p. 78 s.. 978-952-9637-51-5.
Ämnesord elintarvikehygienia elintarviketeollisuus ruokamyrkytys suurtaloudet hygienia tartuntataudit