Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Hygieniaopas : opas ammattikeittiöiden, elinterviketeollisuuden ja alan oppilaitosten hygieniaosaamiskoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Kirja korostaa elintarvikehygienian merkitystä koko elintarviketuotantoketjussa ja toimijan vastuuta valmistaa ja tuottaa turvallisia ja puhtaita elintarvikkeita läpi koko elintarvikeketjun. Oppikirja.
Information om boken |
|
Författare | Välikylä, Tapio. |
Andra aktörer | Syyrakki, Sara, |
Språk | fin |
Speltid | 3 h 45 min |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2013 (Helsinki Celia 2013) |
Fysisk beskrivning | DaisyTrio 2.02 (3h 45 min) |
Utbildningsnivå | Ammatillinen oppilaitos |
Originalverk | Pori, Elintarvike ja terveys -lehti 2013. 16. p. 78 s.. 978-952-9637-51-5. |
Ämnesord | elintarvikehygienia elintarviketeollisuus ruokamyrkytys suurtaloudet hygienia tartuntataudit |