Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Kemiaa keittiössä

Kemiaa keittiössä

Miksi pihvistä tuli taas kuiva? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Tiede-lehden Kemistin keittiössä -palstan pitäjä etsii syitä epäonnistuneisiin kokkauksiin kemian avulla ja antaa niksejä onnistuneisiin tuloksiin. Kirja sisältää myös ruokaohjeita.

Logga in

Information om boken

Författare Hopia, Anu.
Inläsare Ström Maija-Liisa
Språk fin
Speltid 6 h 30 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2013 (Helsinki Silencio 2013)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (6 h 30 min)
Originalverk Helsinki, Nemo 2011. 5. p. 272 s.. 978-952-5613-78-0.
Ämnesord elintarvikekemia niksit ruoanvalmistus ruoka-aineet ruokaohjeet