Kemiaa keittiössä
Kemiaa keittiössä
Miksi pihvistä tuli taas kuiva? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Tiede-lehden Kemistin keittiössä -palstan pitäjä etsii syitä epäonnistuneisiin kokkauksiin kemian avulla ja antaa niksejä onnistuneisiin tuloksiin. Kirja sisältää myös ruokaohjeita.
Information om boken |
|
Författare | Hopia, Anu. |
Inläsare | Ström Maija-Liisa |
Språk | fin |
Speltid | 6 h 30 min |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2013 (Helsinki Silencio 2013) |
Fysisk beskrivning | äänikirja Daisy 2.02 (6 h 30 min) |
Originalverk | Helsinki, Nemo 2011. 5. p. 272 s.. 978-952-5613-78-0. |
Ämnesord | elintarvikekemia niksit ruoanvalmistus ruoka-aineet ruokaohjeet |