Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Elintarvikealan perusteet : työtieto ja ohjeet

Elintarvikealan perusteet : työtieto ja ohjeet

Kirja sisältää elintarviketeknologian, maidonjalostus-, liha- ja leipomoalan työohjeet sekä elintarvikkeiden valmistukseen tarvittavan tietopuolisen asian. Oppikirja.

Logga in

Information om boken

Andra aktörer

, Välimäki,

Aho, Johanna,

Keijonen, Anu,

Makkonen, Pirjo,

Puurunen, Päivi,

Saarinen, Janiika,

Schwartz, Riitta,

Suominen, Markku,

Tarvainen, Jukka,

Språk fin
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2012 (Helsinki Celia 2012)
Fysisk beskrivning DaisyTrio 2.02
Utbildningsnivå Ammatillinen oppilaitos
Originalverk Helsinki, Opetushallitus 2009. 284 s.. 978-952-13-4240-0.
Ämnesord elintarvikeala ruoanvalmistus ruokaohjeet