Elintarvikealan perusteet : työtieto ja ohjeet
Elintarvikealan perusteet : työtieto ja ohjeet
Kirja sisältää elintarviketeknologian, maidonjalostus-, liha- ja leipomoalan työohjeet sekä elintarvikkeiden valmistukseen tarvittavan tietopuolisen asian. Oppikirja.
Information om boken |
|
Andra aktörer | , Välimäki, Aho, Johanna, Keijonen, Anu, Makkonen, Pirjo, Puurunen, Päivi, Saarinen, Janiika, Schwartz, Riitta, Suominen, Markku, Tarvainen, Jukka, |
Språk | fin |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2012 (Helsinki Celia 2012) |
Fysisk beskrivning | DaisyTrio 2.02 |
Utbildningsnivå | Ammatillinen oppilaitos |
Originalverk | Helsinki, Opetushallitus 2009. 284 s.. 978-952-13-4240-0. |
Ämnesord | elintarvikeala ruoanvalmistus ruokaohjeet |