Namibialainen keittokirja
Namibialainen keittokirja
Sisältää myös Mikko Hallamaan, Kirsti Tanskasen ja Liisa Vähätalon artikkelit.Teos johdattaa namibialaiseen ruokakulttuuriin ja tarjoilee täyden kattauksen erilaisia reseptejä niin juhlaan kuin arkeen. Liha- ja kalaruokien lisäksi mukana joukko kasvislisukkeita sekä sieniruokia.
Information om boken |
|
Författare | Kuusipalo, Heli. |
Andra aktörer | Hallamaa, Mikko, Tanskanen, Kirsti, Vähätalo, Liisa, |
Språk | fin |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011) |
Fysisk beskrivning | pistekirja (3 vihkoa 168 sivua 116 kt) |
Originalverk | [Helsinki], Suomi-Namibia-seura 2004. 2. p. 71 s.. 952-99380-0-4. |
Ämnesord | Afrikka Namibia ruoanvalmistus ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne |