Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Namibialainen keittokirja

Namibialainen keittokirja

Sisältää myös Mikko Hallamaan, Kirsti Tanskasen ja Liisa Vähätalon artikkelit.Teos johdattaa namibialaiseen ruokakulttuuriin ja tarjoilee täyden kattauksen erilaisia reseptejä niin juhlaan kuin arkeen. Liha- ja kalaruokien lisäksi mukana joukko kasvislisukkeita sekä sieniruokia.

Logga in

Information om boken

Författare Kuusipalo, Heli.
Andra aktörer

Hallamaa, Mikko,

Tanskanen, Kirsti,

Vähätalo, Liisa,

Språk fin
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011)
Fysisk beskrivning pistekirja (3 vihkoa 168 sivua 116 kt)
Originalverk [Helsinki], Suomi-Namibia-seura 2004. 2. p. 71 s.. 952-99380-0-4.
Ämnesord Afrikka Namibia ruoanvalmistus ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne