Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle

Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle

Tietopaketti ruoka-alan ammattilaisille sekä kotikokeille elintarvikkeiden koostumuksesta ja ominaisuuksista sekä ruoanvalmistuksen luonnontieteellisistä ilmiöistä. Oppikirja.

Logga in

Information om boken

Författare Parkkinen, Kirsti.
Inläsare Hänninen Antti
Andra aktörer

Rautavirta, Kaija,

Språk fin
Speltid 14 h 56 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (14 h 56 min)
Utbildningsnivå Ammatillinen oppilaitos
Originalverk Helsinki, Restamark 2010. 270 s. 978-951-9185-67-5.
Ämnesord elintarvikkeet kemia ominaisuudet ruoanvalmistus ruoka-aineet säilytys säilyvyys