Ruokakulttuuri islamin maissa
Ruokakulttuuri islamin maissa
Teos esittelee kattavasti islamin maiden monipuolista ruokakulttuuria ja sen historiaa Lähi-idässä ja muissa islamin vaikutuspiiriin kuuluvilla alueilla 500-luvulta nykypäivään. Mukana houkuttelevia reseptejä Marokosta Kiinaan sekä alkupaloista jälkiruokiin ja juomiin.
Information om boken |
|
Författare | Hallenberg, Helena. |
Inläsare | Etto Jussi |
Andra aktörer | Perho, Irmeli, |
Språk | fin |
Speltid | 20 h 42 min |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2011 (Helsinki Celia 2011) |
Fysisk beskrivning | äänikirja Daisy 2.02 (20 h 42 min) |
Anmärkningar | Vuoden tiedekirja -palkinto 2010. |
Originalverk | Helsinki, Gaudeamus Helsinki University Press 2010. 479 s., kuv. 978-952-495-165-4. |
Ämnesord | islamilainen kulttuuri juomatavat muslimit nautintoaineet ruokakulttuuri ruokaohjeet ruokaperinne |