Gå till innehåll Hoppa till inloggning Hoppa till sidkarta

Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä

Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä

Maineikas kädellisten tutkija esittelee havainnollisesti teoriansa, jonka mukaan ihmislajin menestys evoluutiossa johtuu keittotaidostamme. Kypsennettyyn ruokaan siirtyminen muutti esi-isiemme ruumiita, aivoja, ajankäyttöä ja sosiaalisia suhteita.

Logga in

Information om boken

Författare Wrangham, Richard.
Inläsare Hänninen Antti
Andra aktörer

Pietiläinen, Kimmo, suom,

Språk fin
Originalverk Catching fire : how cooking made us human
Speltid 10 h 57 min
Utgivningsuppgifter Helsinki Celia 2010 (Helsinki Celia 2010)
Fysisk beskrivning äänikirja Daisy 2.02 (10 h 57 min)
Originalverk Helsinki, Terra Cognita 2010. 223 s. 978-952-5697-35-3.
Ämnesord esihistoria evoluutio ravinto ruoanvalmistus tuli