Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä
Tulella kypsennetty : miten keittotaito teki meistä ihmisiä
Maineikas kädellisten tutkija esittelee havainnollisesti teoriansa, jonka mukaan ihmislajin menestys evoluutiossa johtuu keittotaidostamme. Kypsennettyyn ruokaan siirtyminen muutti esi-isiemme ruumiita, aivoja, ajankäyttöä ja sosiaalisia suhteita.
Information om boken |
|
Författare | Wrangham, Richard. |
Inläsare | Hänninen Antti |
Andra aktörer | Pietiläinen, Kimmo, suom, |
Språk | fin |
Originalverk | Catching fire : how cooking made us human |
Speltid | 10 h 57 min |
Utgivningsuppgifter | Helsinki Celia 2010 (Helsinki Celia 2010) |
Fysisk beskrivning | äänikirja Daisy 2.02 (10 h 57 min) |
Originalverk | Helsinki, Terra Cognita 2010. 223 s. 978-952-5697-35-3. |
Ämnesord | esihistoria evoluutio ravinto ruoanvalmistus tuli |